Articles and news

#Top 5 Makeup skoler i Europa

når udlændinge kommer til Rusland, er deres første og sidste gastronomiske indtryk af landet normalt pandekager, kaviar og vodka. For at ødelægge, men snarere at supplere og diversificere disse smag “klicheer”, for korrekt at præsentere det nationale køkken på internationalt plan og for at gøre gastronomisk turisme til en integreret del af et besøg i Rusland, har President Hotel udviklet Tastes of Russia-serien af middage. Det handlede om dem, at vi talte med Liana Antonova, marketingdirektør for President Hotel for den Administrative afdeling for præsidenten for Den Russiske Føderation.

Evgenia: fortæl os om ideen om Ruslands smag?

Liana Antonova, marketingdirektør for President Hotel

Liana: tastes of Russia-projektet er designet til at vise både hele udvalget af køkken i dette land og kapaciteten på vores hotel selv. Formålet med disse middage er at introducere vores gæster til de traditionelle russiske kurser i en moderne fortolkning. For en russisk gæst er disse middage en original gastronomisk oplevelse, når du prøver en smag, der er kendt fra barndommen i en ny, helt uventet kombination. For en udlænding er middage en enestående mulighed for at blive bekendt med russisk mad og krydderier, fordi det næppe er muligt at kunne gøre det andre steder.

vi har analyseret en stor undersøgelse af Booking.com, hvor de 40 største byer i verden blev rangeret efter deres tiltrækningskraft for turister: Ny York City, Moskva, Istanbul, Dubai blev vurderet med hensyn til kultur, natteliv, venlighed, gastronomi og så videre. Det var behageligt at opfatte, at Moskva i mange henseender er en af lederne af bedømmelsen, men fødevareaspektet var altid ringere. Og så besluttede vi at sætte os en meget ambitiøs opgave – at forbedre Moskvas og Ruslands position som helhed på det udenlandske marked for gastronomisk turisme.

begrebet moderne russisk køkken er endnu ikke klart dannet. Der findes et traditionelt og allerede forældet koncept: “Rusland er borsch, ostepandekager og syltede produkter.”Men dette er et standard, ret snævert, stereotypisk sæt. Foruden pandekager har vi trods alt masser af andre muligheder: bare tag boghvede grød med boletus svampe, og du vil blive overrasket over den interesse, som det opfattes af turister.

med disse middage ønsker vi at vise, hvordan det på basis af traditionelle, lokale fødevarer er muligt at skabe moderne, komplekse, virkelig interessante og konceptuelle kurser, danne nye kulinariske baser, og hvordan man promoverer dem internationalt.

Evgenia: hver bestemt middag er en ny gastronomisk historie, en eksperimentel historie i mange henseender. Hvad er dens grundlag?

Liana: for hver middag skaber vores chef, Semyon Jarkikh, en separat menu. Sammensætningen er bygget op omkring produkter, der er traditionelle for en af de russiske regioner. For eksempel omfattede menuen på vores nordlige middag både kongekrabbe og søpindsvin fra Murmansk. Kokke udvikler forskellige versioner af kurser og måder at betjene dem på for at præsentere noget interessant, unikt og offbeat. Og selvfølgelig tilføjes nationale vine til regionens gastronomiske arv.

Evgenia: og hvordan opfatter den forkælet Moskva-offentlighed vores vine?

Liana: Der lægges i øjeblikket stor vægt på udviklingen af den nationale vinfremstilling, og de fleste af vores gæster kender og værdsætter allerede vine fra Krasnodar-regionen og Krim.

separat er det værd at bemærke, hvordan udsøgte vine kombineres med kurser. Den person, der er ansvarlig for udvælgelsen af vine til vores middage, er Aleksey mitrofanovsky, vores direktør for restauranttjenester, sommelier i klassen: han forbereder unikke vinvalg.

Evgenia: og hvordan vælger du temaet til middag?

Liana: Vi forsøger at udvikle middagsmenuer sammen med kokke fra kendte restauranter, og vi afsætter et tema til et område inden for gastronomi. For eksempel havde vi en aften med gastrobotany. Og for nylig havde vi en” middag, der var en præsident”: vi præsenterede et udvalg af kurser på baggrund af præferencerne for de øverste embedsmænd i fremmede stater, der boede på President Hotel. Ud over den gastronomiske komponent har vi også en kunstdel. inden for rammerne af Ruslands smag havde vi en National Geographic-udstilling og en udstilling med moderne maleri.

Evgenia: Hvad afventer de kurser, der blev skabt specielt til Ruslands smag?

Liana: de stillinger, der har samlet en masse positiv feedback i løbet af en aften, er inkluderet i et specielt tilbud fra kokken. De vil blive serveret i vores bar og restaurant i en testtilstand. Og så vil de kurser, der vandt gæsternes særlige kærlighed, blive overført til hovedmenuen. Fordi vi uendeligt værner om vores gæsters oplevelser. Mange af dem husker stadig den fantastiske carpaccio af porcini-svampe. Og dette er fantastisk behageligt og virkelig værdifuldt og antyder, at vi bevæger os i den rigtige retning. Det er vigtigt for os at få vores gæster til at forelske sig i Vores hotel, vores by og vores land.

Forfatter / / Evgenia Plokhikh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.