Articles and news

Test Gap analyse og minimering af regression suiter via Test-til-kode kortlægning med Drill4J

Test Gap analyse er processen med at identificere disse huller, hvor ny kode er blevet implementeret, men er ikke blevet testet endnu. Men ofte ved din testafdeling ikke, hvilke dele af koden der er blevet ændret af udviklerne. Som et resultat kører testere nogle unødvendige tests, mens andre vigtige tests overses.

med Test Gap-analyse kan vi finde huller i test og hjælpe dig med at undgå fejl, der er foretaget på grund af nylige, uprøvede ændringer. På den måde kan du optimere grænsefladen mellem udviklere og testere og undgå hotrettelser efter systemets frigivelse.

med denne tale vil Dmitriy dele og afsløre nyt åbent værktøj Drill4J, beskrive mulighederne for Test-til-kode kortlægning, og hvordan du kan minimere din regressionstid ved at identificere delmængde af tests, som skal køres, hvilken kode der er ændret, og hvilke ændringer der ikke testes efter fuld testcyklus.

Dmitriy Gumeniuk

Dmitriy Gumeniuk

Senior Delivery Manager hos EPAM, Hviderusland

13 år i udvikling af programmer. Java stack udvikling, Test Automation stipendiat, product management, agile engineering og test automation på enhver skala. Aktiv deltager og konferencetaler. I de sidste 7 år førende løsning acceleratorer udvikling for test automation, fokusering af Machine Learning og neurale netværk Brug i test, i øjeblikket. Dmitriy bidrager til praksis og samfund ved at lede lokalsamfund og DevTestOps konference kaldet Deleks Conf (http://delex-conf.com).

Slides
Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.