Articles and news

Sky – alternativer-Skift til disse Sky TV-alternativer for at spare penge

Sky-alternativer-Skift til disse Sky TV-alternativer for at spare penge

for nylig kiggede vi på omkostningerne ved hjemmeunderholdning. Det, vi bemærkede, er, at store britiske TV-udbydere hæver priserne år efter år. Faktisk gør Sky TV og Virgin Media det, når du er i kontrakt. For eksempel annoncerede Sky TV en prisstigning for TV-abonnementer.

ændringerne trådte i kraft den 1.April 2021, og vil se millioner af Sky-kunder betale op til en ekstra Larsen 72 om året. Det betyder, at op til 8% af Sky-kunderne vil betale en ekstra kr3 hver måned. Ikke kun det. TV-kunder på en fast aftale vil ikke være i stand til at forlade uden at betale et udgangsgebyr. Det er ikke underligt, at mange mennesker i Storbritannien leder efter billigere alternativer.

her er de levedygtige alternativer til Sky TV…

filmkanaler

følgende er filmkanaler gearet til film buffs.

MUBI…

se stor biograf, uanset hvor du er uden annoncer på MUBI. Som en filmstreamingplatform distribuerer MUBI film fra etablerede og nye filmproducenter. De producerer også deres egne film, der udelukkende er tilgængelige på deres platform.

MUBI uploader nye film hver dag, der er tilgængelige for at se i 30 dage fra udgivelsesdatoen. Fra kultklassikere som American Psycho til moderne mesterværker som Claires kamera, kan du se dem på enhver enhed. Streamingplatformen har over 11,5 millioner medlemmer, og du kan tilmelde dig til 9,99 kr.pr. måned eller 5 kr.99 om året (venstre 71.88 upfront betaling).

de tilbyder også en 7 dages prøveperiode for nye kunder, som du kan annullere når som helst.

NU TV…

du kan streame Sky TV filmkanaler på NU TV til en pris på 14.99 om måneden. Med NU TV Cinema membership + Boost, se alle film for enhver stemning efter behov. Faktisk får du se dem i Full HD.

der er over 1.000 film. Du kan streame prisvindende film og tidløse klassikere som:

 • Blade
 • Godsilla
 • Jumanji det næste niveau
 • Pitch perfekt og meget mere!

nu giver TV dig også mulighed for at streame brilliant Sky Originals.

ligesom MUBI tilbyder TV nu en 7-dages gratis prøveperiode, der automatisk fornyes til 11.99 om måneden og 3 til Boost. Du kan annullere når som helst. Ved at tilføje Boost-pakken får du opleve surround sound og streame alle dine film på tre enheder på en gang.

underholdningskanaler

DVB-T…

DVB-T er helt gratis og har siden skiftet fra analogt til digitalt TV. De fleste moderne tv ‘ er har allerede installeret DVB-T. Det eneste, der er tilbage, er at forbinde en set-top-boks eller en antenne, og du er god til at gå.

DTV Services, et joint venture mellem ITV, BBC, Channel 4 og DTV driver DVB-T, den digitale jordbaserede TV-platform. Lanceret i 2002, over 18 millioner hjem har adgang til populære viser gratis.

DVB-T er gratis på overfladen, men det koster dig, når du betaler for en set-top-boks eller enhed. Den gode nyhed er, at du kun betaler et engangsgebyr på kr40-kr50, og du får alle programmerne gratis.

TV Player…

Stream live TV og se dokumentarfilm, nedkøling drama og meget mere på TV Player. Ejet af Alchimie, TV Player giver adgang til gratis live TV-kanaler til streaming. Streamingplatformen tilbyder over 30 + gratis til luftkanaler som BBC One, BBC to og mere.

TV Player giver også 15+ Live og On Demand TV-kanaler inklusive VOD-kanaler som ræv HD, Comedy Central, MTV, National Geographic og mere. Pr. måned kan du se 40 + kanaler til kr. 6,99 eller kr.69,99 pr. år til en pris af 10 måneder.

Freesat…

Freesat er et gratis satellit-tv. Grundlagt i 2007, leveres det af et joint venture mellem ITV og BBC. I modsætning til DVB-T, der kræver en ekstern antenne, har Freesat brug for en satellitforbindelse.

du kan nu se dine yndlingskomedier, drama, dokumentarfilm, film, sport og meget mere. Satellit-TV ‘ et giver adgang til BBC One, ITV HD, 5HD, BBC to, BBC fire, BBC Skotland og mere.

for at se over 170 kanaler i HD, få en af Freesats 4K TV-bokse. Freesat tilbyder en optagelig og ikke-optagelig 4K TV-boks. Den optagelige TV-boks med 500 GB lagerplads går til kr199,99, mens den ikke-optagelige er kr125.

med enten TV-boks, glemme alt om månedlige tv-regninger, prisstigninger og kontrakter.

BBC iPlayer…

BBC iPlayer er gratis, men du vil ikke drage fordel af personlige funktioner eller spille programmer uden tilmelding. Tilmelding er gratis og nemt. Hvis du vil fortsætte med at nyde BBC iPlayer, skal du være logget ind i to år på din internetsøgemaskine eller app.

du kan se BBC iPlayer-programmer over 3G, 4G og trådløst netværk såsom:

 • Jeg kan ødelægge dig
 • Peaky Blinders
 • EastEnders
 • Pagten
 • Moonstruck og meget mere

typisk vil et timelangt TV-program bruge 225 til 300 MB data. Hvis du bruger mobildata, skal du sørge for, at indstillingen til lagring af data er slået fra.

ITV Hub …

ITV Hub er en online video streaming service tilgængelig via ITV.com. tjenesten giver adgang til forskellige programmer såsom:

 • Emmerdale
 • jagten
 • løse kvinder
 • Lorraine
 • denne morgen
 • vindende kombination og meget mere.

mens du ser programmer på ITV Hub ikke kræver et betalt abonnement, skal du registrere dig for en konto. Det er gratis og tager mindre end 3 minutter.

My5…

My5 er en video-on-demand service, hvor du kan streame og indhente dine yndlingsprogrammer fra 5SELECT, 5usa, 5star, Channel 5 og mere. Alle udstillinger, der tilbydes på My5, er gratis at se. Du kan indhente de nyeste sæber, underholdningsprogrammer, sport, dokumentarfilm, drama og mere. Dette inkluderer udstillinger fra dets arkiver.

du kan se forestillingerne så mange gange du vil og på så mange enheder, som du ønsker. Du behøver ikke at registrere dig for at begynde at se indhold på My5 eller via dens app. My5 er også tilgængelig på DVB-T, Freesat, Roku og Nutv streaming pinde og kasser.

All4…

All4 er en anden videoefterspørgselstjeneste fra Kanal 4. Gratis, tjenesten er tilgængelig i Storbritannien og Irland. For at se live-TV kræver seerne en TV-licens, men ikke når de bruger On-demand-tjenester.

brugere skal registrere sig for at se indhold. Tilmelding er gratis, og du får adgang til Channel 4 ‘ s nyeste programmer og klassiske programmer. Du kan se populære tv-udsendelser og film som:

 • The Handmaid ‘s Tale
 • Raider’ s Of The Lost Ark
 • Fargo
 • Coroner
 • før vi dør og mere

All4 er Ad-understøttet, men hvis du ikke har tid til annoncer, skal du opgradere til alle 4+ – Kurt 3.99 pr.måned.

sportskanaler

se dine yndlingssport live på følgende kanaler.

Eurosport …

Eurosport er et tv-sportsnetværk, hvor du kan se:

 • fodbold
 • Tennis
 • cykling og andre sportsgrene

som datterselskab af Discovery kan du se Eurosport på dit TV ved at hente Eurosport Player-appen. Hvis du vil streame Eurosport-kanaler på dit smart TV, skal du oprette en konto og abonnere på en Eurosport til 6,99 kr.om måneden eller 39,99 kr. om året. Alternativt kan du få Eurosport gratis i 7 dage.

BT Sport…

BT Sport er hjemsted for live MotoGP, boksning, rugby, fodbold, UFC, VM og meget mere. For bare price 25 Uden kontrakt, Du får øjeblikkelig adgang til hver BT Sport kanal til 30 dage. Du kan se Premier League, Champions League, Bundesliga, Europa League, Ligue 1 og meget mere. Du behøver ikke BT bredbånd.

begynd at se med det samme ved hjælp af BT Sport app eller netafspiller. Dit månedskort fornyes automatisk, men du kan annullere når som helst. BT Sport Monthly Plus giver dig mulighed for at logge ind på to enheder på en gang. Du kan se alle BT Sport kanaler, herunder BT Sport, BT Sport 1, Bt Sport 2, BT Sport 3, BT Sport ESPN og boks Nation.

Bemærk, Du kan ikke se BT Sport Monthly Pass på en set-top-boks fra nogen TV-udbydere, herunder Sky, Virgin og BT.

NU TV Sky Sports…

Stream Sky Sports kanaler på NU TV Sky Sports. Du kan se sport på et stort udvalg af enheder, herunder konsoller, Stationær PC, smart TV, tablet og smartphone. Nu tilbyder TV to pas til sportsmedlemskab. Sports Membership + Boost er kr20 i 1 måned og inkluderer en 7 dages gratis prøveversion af nu kr3 om måneden.

du har også Sports Day + Mobile måned medlemskab. Det giver adgang til de største begivenheder live plus 5 kanaler, herunder Sky Sports Premier League. Betal en engangsbetaling på price 9.98, og stream 11 Sky Sports-kanaler live i 24 timer med dit dagsmedlemskab.

andre streamingtjenester

hvis du leder efter ekstra indhold, der ikke er tilgængeligt på Sky og Virgin Media, skal du tjekke følgende streamingtjenester:

 • Det koster kr.5.99 en måned, eller £59.99 et år
 • Netflix – fra £5.99 til £13.99 en måned
 • Amazon Prime Video – koster £7.99 pr måned, eller £79 per år
 • Disney+ – koster £7.99, – per måned eller kr 79.90 per år
 • Apple TV+ – blot £4,99 per måned

Streaming-tjenester er fantastisk til at se live-TV og on-efterspørgslen TV-shows og film. Du kan finde originale udsendelser, der ikke er tilgængelige på Sky eller Virgin Media. Plus, de kommer forudinstalleret i smarte tv ‘ er, streaming sticks og enheder.

Endelige tanker

når du sammenligner omkostningerne ved et kontraktabonnement på TV og streamingtjenester som f.eks. Selv når du tilføjer bredbånd som en fleksibel pakke til streamingtjenester som f.eks. Dette viser annullering af Sky, og Virgin Media for et eller alle ovenstående alternativer er billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.