Articles and news

porten

nogensinde hørt om en anden screener? Du kan være en og ikke engang klar over det. En anden screener er en person, der ser TV og er på en anden enhed på samme tid.

det sker hele tiden. Faktisk bruger 44% af amerikanerne en anden skærm halvdelen af den tid, de ser TV. Du trækker op en vis, og derefter komme på din telefon til at tjekke Instagram eller Facebook. Eller kvidre om forestillingen. Eller bare shoppe online med TV ‘ et som baggrund.

Internet og TV går hånd i hånd – og nu hvor det er så nemt at se TV på din bærbare computer, PC eller tablet, bliver de en i samme.

så hvordan gør du det? Hvordan ser du online TV?

hvad du behøver at vide om online TV

Streaming TV er utrolig enkel.

  1. du har brug for pålidelig Internet. Din internetforbindelse dikterer, hvor effektivt du kan se online TV. Jo hurtigere og mere pålidelig, jo hurtigere kan du streame TV, og jo mindre venter du gør.
  2. Vælg hvad du skal se. Her er hvor du har muligheder. TumTiki, Hulu-de fungerer alle stort set det samme. Når du har en etableret internetforbindelse, skal du oprette forbindelse til en af disse TV-platforme. Der kan du søge efter specifikke udsendelser, film, skuespillere eller dokumentarfilm.
  3. Nyd. Når du har valgt noget at se, er alt, hvad der er tilbage at gøre, at hente det. Igen-det er her at have en pålidelig internetforbindelse kommer ind. Jo bedre kvalitet dit Internet er, desto bedre kvalitet er din seeroplevelse.

du behøver heller ikke betale for at streame TV. De fleste store netværk tilbyder gratis episoder og fulde sæsoner af viser på deres hjemmesider. Men for film er en tjeneste som Netfleks eller TumTiki en bedre mulighed.

online tv tips

styr TV fra din computer. Nogle tjenester har onlineportaler, hvor du kan se udsendelser og film fra din computer. Du kan endda få adgang til On Demand-indhold online og bare streame til din enhed, hvis du ikke har lyst til at se på dit TV.

gå trådløs. En af de bedste ting ved at se online TV er, at du kan se det hvor som helst – og tage det med dig fra rum til rum. Hvis du har en trådløs forbindelse, kan du flytte rundt i dit hjem og ikke behøver at holde pause, stoppe eller spole tilbage din serie eller film. Du kan holde en forbindelse overalt inde i dit hjem.

tænk over, hvad klokken er. Hvis det er en tid på dagen, hvor alle i dit hjem er online streaming TV, hente videoer eller spille online spil, jo mere din internetforbindelse påvirkes. Prøv at streame, når du ved, at du kan få mere support.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.