Articles and news

placering af de foreslåede navne til Vancouver Canucks’ nye AHL-hold

Vancouver Canucks

kredit: Abbotsford Centre

Abbotsford Centre vil være vært for AHL hockey i 2021-22

der er et par forskellige måder, dette kan gå for gårdens hold

Vancouver Canucks endelig forpligtet til at flytte deres gårdsteam tættere på hjemmet denne lavsæson og forlade Utica ‘ s grænser for Abbotsfords betydeligt mere frugtbare jord (ja, det er en gårdsjoke).

selvom professionel sport har været noget af en blandet taske i Fraser Valley, skal Canucks have deres egne udsigter i ‘burbs—snarere end den mislykkede Abbotsford Heat, der tjener som Calgary Flames’ udviklingsklub—være i stand til at trække Skarer om natten.

men hvem vil fansen støtte? Tidligere denne uge, den i øjeblikket navnløse franchise sendte en online formular med 10 holdnavnsmuligheder til fans, der har leveret et sæsonkortindskud til den indledende sæson.

nedenfor er vores meget subjektive tanker om de indsendte navne med den advarsel, at både “Abbotsford” og “Fraser Valley” tilsyneladende er i spil som klubnavnet. I visse tilfælde er det ret indlysende, hvilket navn der vil blive brugt; i andre, ikke så meget. Lad os komme til det.

10. Canucks

Virkelig? Lad os måske vise en ounce kreativitet her.

9. Avengers

selvom dette er et indlysende nej, kan vi ikke få krydspromotionsideerne ud af vores hoved. Jet bejle som Hulk på en bobblehead straks fjedre til at tænke. Og der er helt sikkert en slags Michael DiPietro/Iron Man sammenligning, der skal laves. Men nej.

8. Millionaires

Det er ikke det værste tilbagekald til Vancouver tidligere franchise, men der er noget lidt doven om dette. Selvom det sandsynligvis er mere sandt for regionen end noget andet navn på listen, i betragtning af huspriserne i Fraser Valley i disse dage.

7. Sockeyes

dette navn bliver smidt ud for hver eneste Pacific nordvestlige franchise på udkig efter en moniker, til det punkt, at det blev betragtet som den tunge favorit til at blive Seattle NHL klubbens navn, indtil Jerry Bruckheimers hold styrede vej til Kraken.

og ja, det er selvfølgelig en PN-ting og en F.kr. Men er Abbotsford virkelig så synonymt med sockeye laks?

6. Falke

Fraser Valley Falcons har en god ring til det, og der er mange af disse fugle i B. C. og det nedre fastland. Det er bare lidt spillet i professionel sport, hvor NFL ‘ s Atlanta Falcons mere eller mindre ejer navnet.

5. Piloter

Det er fint, og det er et nik til områdets luftfart baggrund, samt Abbotsford nuværende Junior B hockey hold. Det er bare, at de andre luftfartsrelaterede navne er en smule fangere (i det mindste for vores alliteration-besatte hjerne).

4. Golden Eagles

både Fraser Valley Golden Eagles og Abbotsford Golden Eagles lyder ret godt. Og igen, der er masser af disse fugle i området. Det er også et ret unikt navn i sportsverdenen.

måske er det bare os, og det er dumt, men det er svært at komme forbi “Golden” og ikke tænke “Knights” i hockey lige nu. Især da Vegas NHL-hold nyder så stor succes (og slog Canucks ud af playoffs sidste år).

3. Flyvere
2. Aeros
1. Esser

alle disse henviser tydeligt til Abbotsfords lange historie med flyvning. Og ingen er dårlige. Du er nødt til at tro, at “Abbotsford” ville være forordet for hver, og de fungerer alle ret godt.

personligt går vi dog med esser. Det bruges ikke så meget i sport (Houston Aeros var et AHL-hold indtil 2013) eller forbundet med en af Leonardo DiCaprios mindre værdsatte filmroller. Det er bare et glat, fængende navn, der hylder regionen. Kan ikke gå galt der.

hvad med logoet? Athletic ‘ s Thomas Drance har den rigtige ide her, men jeg vil stadig gå med esser over Aeros.

Abbotsford Aeros med et sekundært mærke med millionærer V vendt på hovedet. Du er velkommen @Canucks.

— Thomas Drance (@ThomasDrance) Maj 5, 2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.