Articles and news

Metta verdens fredsforhandlinger slagsmål, Mental sundhed forud for Dokumentarpremiere

hvad man skal vide

  • “stille Storm: Ron Artest Story” har premiere på udstilling klokken 10 den 31.maj 2019.
  • Artest var involveret i et af de værste slagsmål i amerikansk sportshistorie, da han sprang ind på tribunen og kæmpede mod fans i 2004.
  • Artest kom stort op for Lakers i spil 7 i NBA-finalen mod Boston Celtics i 2010 og takkede sin psykolog på banen.

Ron Artest-historien er en positiv historie om mental sundhed, men Artest, der lovligt ændrede sit navn til Metta verdensfred i 2011, ønskede ikke noget at gøre med dokumentaren om hans liv.

“stille Storm: Ron Artest-historien”, som har premiere fredag aften kl. 10. ET / PT blev først lavet, efter at hans nære venner, fortrolige og filmskaberne alle opfordrede ham til blot at sætte sig ned til en samtale for at dele sin bemærkelsesværdige livshistorie og overlade resten til de professionelle.

verdensfred endelig gav modvilligt op og gav filmskaberne halvdelen af den tid, de anmodede om til en samtale.

Sport

sportsnyheder

“jeg ville ikke gøre det,” siger verdensfreden, da han sidder i en forretningsbygning på Los Angeles. “Jeg ville ikke lave en dokumentar, fordi jeg er som:” Hvorfor vil jeg lave en dokumentar for at gøre opmærksom på mig selv, for at lade nogen vide, hvor stor min historie er?’Du ved?”

men nu hvor han har set det færdige produkt, er han stolt af filmen og sin historie.

“jeg græd omkring tre gange,” siger Manden, der ramte titelklinkeskuddet til LA Lakers i Game 7 i 2010 NBA-finalen. “Når du ser dit liv på en time, som du aldrig har set det før, var det vanvittigt. Og sidder i denne position er jeg i dag, ikke så ked af det, som jeg var, da jeg først kom ind i ligaen, det var vildt.”

han tilføjer: “jeg følte mig dårlig for det unge 19-årige barn. Du godeste!”

måske dikterede destiny timingen af filmen, der havde premiere på den sidste nat af Mental Sundhedsbevidsthedsmåned. Artests historie handler om en mand, der udvikler sig fra ansigtet til en af de værste sportskampe i amerikansk sportshistorie til lyset af den positive fremme og accept af mental sundhed i professionel sport.

” du er enten mentalt sund eller mentalt usund, “verdensfred filosoferer efter at have sagt” mental sundhed ” er et underligt udtryk i hans øjne. “Måske kunne vi definere det bedre. Ligesom, ‘ jeg har tænkt mig at en mental sundhed facilitet.’For en god ting eller en dårlig ting? Måske vil du bare udvikle dig og lære om noget andet.”

han konkluderer, ” jeg udviklede mig. Jeg ser ikke på det som en dårlig ting eller en trist ting. Jeg ser det som en positiv ting. Hvis jeg skal slå en sangskål med en stav, er jeg ikke ked af det.”Han griner.

lige så meget som verdensfreden er vokset og bevæget sig forbi det berygtede slagsmål, ofte omtalt som “ondskaben ved paladset”, er denne begivenhed en umulighed at ignorere ved at fortælle sin historie på film eller personligt. Verdensfreden siger, at han var på scorernes bord ved hjælp af beroligende og vejrtrækningsteknikker, han havde fået gennem år i terapi før slagsmål.

“på det tidspunkt, da jeg kom ind i den konfrontation, tænkte jeg: ‘jeg gør ikke noget. Jeg slapper af.”Jeg troede, jeg chillede, mand,” siger Artest næsten griner, fordi en ensom kop kastet på ham fra tribunerne smeltede den chill i flammende varme næver af raseri, der landede på fansens ansigter i en Detroit forstad.

“jeg blev ramt med en kop, og jeg mistede den bare,” siger verdensfreden uden den mindste tøven.

“omkring det tidspunkt følte jeg, at alle hadede mig,” verdensfred rejser mentalt tilbage til 2004, da NBA suspenderede ham resten af sæsonen.

han tabte omkring $5 millioner i løn og gik glip af 86 spil i alt, inklusive hele postsæsonen.

” jeg følte, at hele verden var imod mig. Jeg følte, at alle dømte mig ud af denne hændelse. Jeg følte ikke, at jeg tog fejl. Jeg mistede hver eneste påtegning, jeg havde.”

efter at have raslet adskillige brandaftaler og planlagte reklamekampagner, som alle forsvandt i den tid, det tager at kaste et slag, siger verdensfreden, “Boom. Næste dag var alt væk-alt.”

efter at have handlet fra Indiana til Sacramento og stoppet i Houston, siger verdensfreden, at han ikke korrekt, fuldt ud behandlede sin rolle og virkningerne af slagsmål på sit liv, indtil omkring det tidspunkt, hvor han sluttede sig til Lakers i 2009. Næsten fem år var gået siden kampen.

det tog tid og en masse terapi til fuldt ud og korrekt behandle hændelsen, der forlod hans karriere næsten kredser afløbet, dronninger indfødte siger.

“når du laver terapi, ægteskabsrådgivning, som jeg gjorde, forældrerådgivning, som jeg gjorde—jeg vidste aldrig, at de havde forældrerapi, og det var stor vredehåndtering. Når du gør alt det, de giver dig forskellige værktøjer mand, og du skal være ærlig, fordi du prøver at løse et problem. De vil stille dig spørgsmål, du kan ikke lyve.”

St. John ‘s University-produktet tilføjer,” det hjælper meget, bare prøv at være ærlig over for dig selv.”

for Verdensfred, som det er tilfældet med mange mennesker, der søger professionel hjælp, var det ikke en simpel, lige linje at blive mentalt sund og holde sit liv sammen.

“før var presset basketball, og så ville jeg bruge stresset hjemmefra eller hvor jeg end var, jeg tog det ud på basketballbanen, så jeg var nødt til at løse det problem,” siger han. “Så begyndte det at blive,” jeg er ikke fokuseret på retten nu. Jeg udfører ikke, hvordan jeg skal udføre.’Så nu er det sportspsykologi. Så nu, vi er nødt til at løse det problem, som stammer fra alt, hvad du gik igennem.”

måske er årsagen til filmens titel “The Ron Artest Story” og ikke “Metta Verdensfredshistorie”, at Artests historie, som er en mental sundhedshistorie, allerede har den perfekte afslutning. Verdensfredens historie, som ikke kan fortælles uden Artests historie, har stadig en lang vej at gå.

“det er en anden historie, måske for en anden gang,” siger verdensfreden, når han diskuterer titlen, der ikke har sit nuværende navn.

“jeg er virkelig stolt over, at jeg har lagt min historie derude,” siger verdensfreden, når han bliver spurgt om sine sidste tanker om filmen. “For mig at gøre dette igen er vanvittigt. Jeg ville bare have folk til at glemme det forbandede slagsmål.”

han korrigerer sig hurtigt, “jeg har ikke brug for, at folk glemmer det, men jeg kan ikke se, hvorfor jeg fortsætter med at tale om det. Jeg behøver ikke tale om det. Det behøver jeg bogstaveligt talt ikke. Min karriere har nu intet at gøre med slagsmål eller sport, men ved du hvad, jeg synes, det er virkelig vigtigt, at folk ser filmen.”

han konkluderer, ” det vil hjælpe folk. Jeg er stolt over, at jeg gjorde det.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.