Articles and news

hvad er IPAF træning og Hvorfor vælge UK Industries Training

så hvad er IPAF træning?

IPAF står for International drevne Access Federation og fremmer effektiv og sikker brug af drevne adgang over hele verden. Det blev oprettet i 1983 og er en ikke for profit medlemsorganisation. Det repræsenterer brugernes interesser, distributører, producenter og træningsfirmaer samt fungerer som et forum for alle, der er aktive i den drevne adgangsverden. IPAF spiller en vigtig rolle for at fremme mange af de sikkerheds -, design-og testprocedurer, der er oprettet i den drevne adgangsindustri. UK Industries er en kvalitet udbyder for IPAF uddannelse og baseret i Nottingham.

IPAF-træning forklaret

Hvad er en IPAF-Licens?

der gives en IPAF-licens til dem, der gennemfører IPAF-træning. Efter afslutningen tildeles deltagerne den drevne Adgangslicens, også kendt som PAL-kortet. Dette kort er en af de mest anerkendte bevis for uddannelse og er almindeligt afholdt for platform operatører. Det er gyldigt i 5 år og angiver de maskinkategorier, som operatøren er blevet uddannet i. Kortet viser også operatørernes foto og underskrift, som IPAF kan bekræfte, når det kaldes. Medlemskab af IPAF er tilgængeligt for brugere af platforme, distributører, producenter, uddannelses-og udlejningsfirmaer. Medlemmerne kommer normalt fra Europa og Amerika, men er også til stede i Fjernøsten, Mellemøsten og Stillehavet.
medlemsfordele inkluderer;
• muligheden for at påvirke det stigende antal regler og lovgivning, der styrer platformens brug.
* Det tilbyder også gratis tjenester, såsom forsikringsstyringssystem, specialistrådgivning og forretningsinformationstjenester.

IPAF Training PAL card

IPAF training

Platformoperatører gennemgår IPAF-træningsprogrammet, som er certificeret af TUV for at bekræfte til ISO 18878. Over 100.000 platformoperatører trænes hvert år i over 600 træningscentre. IPAF-kurset har en tendens til at vare en til to dage og inkorporerer både teori og praksis.
uddannelsen er et must have som en del af sundheds-og sikkerhedstræning, fordi de, der ikke opnår det krævede niveau af drevne adgangsuddannelser, tegner sig for fiaskoen i en ud af fem offentlige sundheds-og sikkerhedsinspektioner på byggepladsen.

Hvorfor bruge UK Industries til din IPAF træning?

vi er et betroet og respekteret træningscenter, der tilbyder IPAF-træning i sikker og effektiv brug af drevet adgang fra vores britiske placering i Nottingham, et praktisk og centralt baseret Center. Træningen varer op til to dage og giver al den vigtige træning for at sikre, at din virksomhed er lovlig og meget vigtigere, sikker! Dette vil hjælpe dig med at undgå unødvendige udgifter og forstyrrelser, der er involveret, når driften skal standses på grund af et højt ulykkesniveau eller ved ikke at overholde sundheds-og sikkerhedsbestemmelserne. Der er ikke noget værre end at få at vide, at du ikke kan fortsætte med din virksomhed, så lad det ikke ske for dig.
ring til os for flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at være sikre og fortsætte med at fungere effektivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.