Articles and news

Forskel mellem CS4 og CS4 udvidet / forskel mellem

cs4extended_amCS4 vs. CS4 udvidet

Creative Suite 4 Og Creative Suite 4 udvidet (også mere almindeligt kendt som CS4 og CS4 udvidet) er begge en del af Adobe Creative Suite. Det er en samling af grafisk design, videoredigering og internetudviklingsapplikationer oprettet af Adobe Systems. Hele pakken indeholder Adobes applikationer (såsom PhotoShop, Acrobat og InDesign), som er baseret på forskellige teknologier (f.eks.

CS4 har de samme funktioner og de samme applikationer som sine forgængere. CS4-applikationer har dog en ny grænseflade med faner til at arbejde med samtidig kørsel af Adobe CS4-programmer. Dette gør det muligt at åbne flere applikationer inde i flere faner indeholdt i et enkelt vindue. NVIDIA CUDA-teknologi er i øjeblikket tilgængelig via tredjeparts Plugins-hvilket vil fremskynde H. 264-videokodning. CS4 er designet til at kunne klare sig bedre under 64 bit og multi-core processorer. Når køre på vinduer platform, CS4 kører indbygget som en 64 bit ansøgning; CS4 er dog ikke indbygget en 64 bit applikation. Når det er sagt, er Adobe Effects CS4 og Adobe Premiere Pro CS4 blevet optimeret til 64 bit computere.

CS4 udvidet er lige som navnet antyder – en udvidet udgave af CS4-applikationen. Den indeholder et endnu bredere udvalg af funktioner og funktioner, der i øjeblikket ikke er tilgængelige på standardudgaven af CS4. Mange af disse funktioner inkluderer at være i stand til at manipulere 2D-og 3D-billeder mere omfattende. Standardudgaven af CS4 har ingen funktioner, der gør det muligt endda at administrere eller gemme 3D-grafik, endsige konvertere dem fra 2D til 3D i applikationen. Sammen med de nyere funktioner, der er tilgængelige på CS4 udvidet, er de funktioner, der er tilgængelige på CS4, Standard Edition nu forbedret. Der er nu lettere måder at få adgang til videofunktioner – genveje med en enkelt tast – samt skalering, der er opmærksom på det indhold, der ændres.

CS4, Standard Edition og Premium Edition er begge beregnet til professionel brug af professionelle print -, internet -, interaktive og mobile designere. Forskellen mellem disse to versioner af CS4 er, at Premium-udgaven også inkluderer PhotoShop CS4 udvidet, Adobe Flash CS4 Professional og Adobe Drømmevæver CS4. Der er en bred vifte af enkeltstående produkter tilgængelige til både standard – og professionelle udgaver af CS4, hvoraf mange overlapper hinanden-inklusive Adobe Acrobat 9 Professional, Adobe Illustrator CS4 og Adobe InDesign CS4.

CS4 udvidet omfatter forbedringer af arbejdsmiljøet, herunder flydende lærredrotation, jævnere panorering, visning af N-up og flere dokumenter, understøttelse af multi-touch på Mac-bærbare computere og profiler, der understøtter brugere, der er farveblinde. Disse udvidede og forbedrede funktioner kommer dog til en stigning på $ 500 til CS4 Standard Edition og ikke mindre end $400 til CS4 Professional Edition.

sammendrag:

1. CS4 har en fanebladsgrænseflade til at arbejde med samtidig kørsel af Adobe CS4-programmer; CS4 udvidet har nye og forbedrede funktioner, der ikke findes på CS4, SE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.