Articles and news

Fashion Flavor: Audio Push diskuterer, hvad der dræbte den rykkende Kultur og deres Modeindflydelse på Mainstream

Pricetag og Oktane skabte et mikroskop på den rykkende kultur i SoCal, da de frigav “Lær mig, hvordan man rykker”. Den semi-instruktions single, sammen med den nye drengs hit “You’ re a Jerk”, gjorde alle regioner opmærksomme på vestkysttrends ikke kun inden for musik, men også inden for mode. Siden 2009-bølgen af sindssygt atletiske dansetrin og højenergispor har bevægelsen stoppet næsten til ikke-eksistens bortset fra den dvælende Dougie og iøjnefaldende Cat Daddy. Mens de skinny jeans og lyse farvede tråde stadig er stigende, Audio Push duo forklarer VIBE Vibe, hvordan den rykkende bølge skiftede, hvorfor de holder sig væk fra det, der er “trendy” og deres kommende projekt the 7th Letter. – Niki McGloster

for at starte, bare forklare, hvad ryk er eller var som en helhed.
Pricetag: Mange af de mennesker, der rykker og det tøj, de bærer, tolererer vi virkelig ikke engang, fordi det består af lyse skinny jeans og Sebra og leopard jeans. Fly jerk slid er dope veste, jakker, men de skinny jeans var frimærket for den rykkende bevægelse. Varevogne, skateboard spark og Butterfly og alle den slags ting, men så posers…
Oktane: de tager det bare ekstra overbord.
Pricetag: de prøver at være så forskellige, at de bliver skøre.

så dybest set vil du sige, at der er den rigtige rykkende kultur versus en falsk rykkende kultur?
Pricetag: Jeg vil ikke sige “falsk”, jeg vil bare sige en flue rykkende kultur versus en du-prøve-for-hårdt-og-du er-ekstra-og-få-på-mine-nerver rykkende kultur .

okay, så tag mig lidt tilbage. Hvordan udviklede denne kultur sig?
Oktane: Jerking kom faktisk fra Bande-banging. Synes godt om, det var en dans, som bandemedlemmer gjorde. Ligesom anti-dans. Hvis du var i festen, og alle dansede, ville gøre jerk. Jeg må være foran dig for at vise dig det.
Pricetag: det blev gangstered ud.
Oktane: Ja. Det lignede ikke en rigtig dans. Så tog festbørn det, satte ekstra fluebevægelser til det, tilføjede afvisningen og alt det til det, og det eksploderede bare, når vi begyndte at lave sange om det og sånt.

absolut. Dens brummer er døde lidt nu, men det har stadig en stor indflydelse på mode. Hvordan har du det med, når det helt havde overtaget?
Pricetag: jeg har lyst til, at bølgen døde hurtigt, fordi kulturens folk ikke rigtig vidste, hvordan de skulle udnytte kulturen. Folkene i jerk-kulturen fik det til at blive en gimmick versus at det var en rigtig bevægelse, du ved? Og det sugede, men det var vanvittigt. Vi kom lige tilbage fra Afrika for to uger siden, og da vi udførte “Lær mig, hvordan man rykker” derude, ville du have troet, at Michael Jackson optrådte.
Oktane: det er ikke engang sjov!
Pricetag: det var så vanvittigt, og så fik de os bare til at tænke, hvor meget det stinker, at bevægelsen ikke kom til at vare.
Oktane: det blev så kanaliseret til en dans, og der er stadig et greb om børn, der laver andre danser, men da vi er så fanget på ryk, døde det bare hurtigt ud.

så det har en meget international fanbase?
Pricetag: Absolut! Det gik internationalt, og det er de mennesker, der faktisk omfavner det mere. De mennesker, der ikke er fra staterne eller fra Californien, Det er dem, der går det skøreste om det. Folk i Californien rykker ikke rigtig mere; vi rykker bestemt ikke længere!

Gosh! Det Døde også i det rykkende “Mekka”?
Oktane: det er ikke engang, at det er Jerk, fordi der stadig er andre danser, som de “rykkende børn” gør, men ryk er ikke den dans, de gør mere. Synes godt om, folk stadig dougie. Det er bare en dansestil, når de er i fester, der ikke kaldes ryk.

katten far og alle de slags danse er også adskilt fra den kultur, ikke?
Pricetag: Absolut!

Okay, så for at rydde forvirringen, hvad er navnet på Al dansen, da rykk kun var en del af hele helheden?
Pricetag: det hele blev kaldt” jerking”, men så mange mennesker i kulturen vidste ikke, hvordan de skulle forklare det, og vi kunne kun forklare det så meget. Os og den nye dreng, der var kun så meget af det, at vi kunne forklare. Da vi lavede vores rekord, “Lær mig at rykke”, forsøgte vi at gøre det klart, hvad der var hvad, ved du hvad jeg mener? Men det hele blev kaldt Jerk. Nu ved jeg ikke engang, hvad jeg skal kalde det, fordi de vil narre og Jig og kat far og Dougie. De vil gøre det hele i en. Nu går vi bare af sted.

tror du, det kommer tilbage på en større måde igen som det gjorde før?
Oktane: jeg har lyst til at danse vil aldrig dø, så længe der er musik. Der vil aldrig være en tid, hvor dans vil dø. Så snart folk holder op med at være for seje til at danse til musik, og når de indser, at der ikke er nogen aldersgrænse, hvor du er for gammel til at danse til noget Musik i en klub, det er da det kommer tilbage til, hvor dans er en stor del af musikken.
Pricetag: men jeg tror ikke, at jerkin’ kommer tilbage. Det var bare noget, der kom og gik for hurtigt. Harlem Shake var omkring for evigt; Chickenhead var omkring for evigt. Crumping er stadig omkring. Se hvordan folk stadig kan smuldre efter to år, og det er virkelig som en dans? Synes godt om, break dancing og pop låsning, der kunne have været rykkende, men det blev ikke gjort rigtigt. Katten far kommer ikke til at være ude for evigt. Dougie dør langsomt ned, men der vil være nye danser.

lad os nu gå tilbage i mode af det hele. Hvordan blev i forelsket i skinny jeans og hele den stil?
Oktane: nå Price havde på skinny jeans før mig, før nogen jeg kender og før iført skinny jeans var cool.
Pricetag: jeg var som 15, og jeg var bare træt af at klæde mig som alle andre. Jeg plejede at se punk rockere og skateboardere, der klædte flyve til mig. De var flyve periode, og jeg kunne godt lide det. Jeg kan ærligt sige, at vi mærkede en masse af disse ting i den rykkende bevægelse. Du ville se folk som Pharrell Kanye. De ville ikke have skinny jeans på, men de ville have slanke passer eller lige ben jeans på, men vi tog det bare til det maksimale. Det skete bare. Og rævehalerne? Vi mærkede det. Vi var de første mennesker, der nogensinde havde rævehaler på. Alle ved, at det var os, der startede det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.