Articles and news

Donation til dyrehjem gør en forskel-YouGiveGoods

enhver, der elsker dyr, har sandsynligvis i det mindste overvejet at donere til deres lokale dyrehjem. Vi ved, at i skarp kontrast til vores forkælede kæledyrs liv er den triste situation for alle de hjemløse kæledyr i hele USA, og baseret på det faktum, at en forbløffende $62.75 milliarder dollars forventes at blive brugt i 2016 i den amerikanske kæledyrsindustri (APPA), har vi ressourcerne til at hjælpe. Men, hvor stort er behovet, og hvor skal du starte?

vi er afhængige af dyreinternater til at udføre det hårde arbejde, der er forbundet med pleje af omstrejfende. Der er cirka 13.600 uafhængige samfundsdyrshytter i USA, der findes for at redde, pleje, beskytte og i sidste ende finde hjem til så mange dyr som muligt. Deres job er udmattende med omkring 7,6 millioner ledsagende dyr, der kommer ind i krisecentre landsdækkende hvert år.

ud over dyreinternater ydes en vigtig form for hjælp af PET pantries. Flere og flere pet pantries dukker op over hele landet for at hjælpe familier, der kæmper for at få råd til mad og forsyninger til deres kæledyr. Uden disse pantries ville mange af disse elskede familiekæledyr ende i dyrehjem.

et YouGiveGoods-drev er en god mulighed for dig at støtte et dyrehjem. Det er en form for virtuel Frivilligt arbejde, da du aldrig behøver at forlade dit hus! Og, det er den mest effektive, engagerende måde at få mest nødvendige varer leveret til velgørenheden. Start et YouGiveGoods-drev for at hæve alt, hvad dit husly har brug for, herunder kattefoder, hundemad, legetøj, knogler og godbidder, kattekuld, snore, kraver og rengøringsmateriel. Enkeltpersoner, grupper, virksomheder og skoler kan gøre en forskel i hjemløse kæledyrs liv. Se, hvordan de studerende på Franklin og Marshall College i PA rejst 1,500 elementer til deres lokale dyr husly. Start et drev i dag og få støtte fra din familie, venner og kolleger.

Deltag i årsagen

Start en begivenhed
eller
Doner til en årsag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.