Articles and news

Binary Options One-Touch forklaret

alle anmeldelser, forskning, nyheder og vurderinger af enhver art på Tokenist er udarbejdet ved hjælp af en streng redaktionel gennemgangsproces af vores redaktion. Hverken vores forfattere eller vores redaktører modtager direkte kompensation af nogen art for at offentliggøre oplysninger om tokenist.com. vores firma, Tokenist Media LLC, understøttes af samfundet og kan modtage en lille provision, når du køber produkter eller tjenester via links på vores hjemmeside. Klik her for en komplet liste over vores partnere og en dybdegående forklaring på, hvordan vi får betalt.

kan du se fremtiden—eller forudsige det i det mindste?

begge disse færdigheder ville være uvurderlige, når du dabble i binære optioner og måske mere end nogensinde, når det kommer til one-touch-varianten. Denne sort beder dig ikke kun om at finde ud af, hvilken retning prisen på en sikkerhed vil tage, men også toppen.

selv når man ser bort fra advarslerne om svig inden for de binære optioner udstedt af FBI, kan aktiemarkedet ofte være fyldt med usikkerhed eller pludselige ændringer—markedstendenser skifter, Reddit—brugere skaber tektoniske skift gennem kraften i masseinvestering, administrerende direktører dør…

med alle disse faktorer, der gør det meget svært at forudsige fremtidige markedspriser—og mangler et pålideligt orakel-du bliver nødt til at undre dig over, hvorfor nogen ville beslutte at i det væsentlige satse mod folk, der sandsynligvis ved meget mere om markedet, end de gør.

svaret, som det ofte er tilfældet, er, at afkastet kan være godt til relativt lidt arbejde. Og selvom det kunne betragtes som tankegangen hos en person, der går ind i et kasino, betragtes binære optioner ikke som spil—i det mindste i USA—og med den rigtige strategi er det mere end muligt at vinde dette spil.

så lad os se på, hvad one-touch binære muligheder er nøjagtigt, hvad deres vigtigste undervarianter er, og hvordan du kan få mest muligt ud af dem.

hvad du vil lære

 • Hvad er One-Touch muligheder i binær handel?
 • binære optioner One-Touch strategier
 • hvorfor handle one-Touch muligheder
 • Tips til binære One-Touch muligheder
 • konklusion
 • Start handel binære optioner med en mægler

Hvad er One-Touch muligheder i binær handel? 1952 >

One-touch, ligesom andre binære optioner, repræsenterer en handel med kun to resultater—sejr eller tab. Dette betyder, at når du køber en binær option, forudsiger du også fremtiden for en bestemt aktie i håb om at få en fast belønning for at have ret og miste hele investeringen, hvis du tager fejl.

One-touch-optioner forventer, at du forudsiger den pris, som visse aktier vil nå, og den dato, hvor denne værdi nås. De fleste af disse handler udføres på en over-the-counter (otc) måde, og i det mindste i teorien er mægleren enig i vilkårene med investoren.

One-Touch Options
hvis det aktiv, du satser på, når målprisen inden udløbsdatoen, vinder du. Hvis ikke, taber du. Billede af Tradingvisning.

i praksis viser mægleren imidlertid i næsten alle tilfælde blot sine one-touch-muligheder, og det er op til investoren at enten acceptere eller undgå dem. Det betyder, at platformene vælger prisen, udbetalingen, udløbsdatoen og de målrettede aktier.

ingredienserne i en One-Touch-Option

når du går efter en one—touch binær option, skal du foretage en fast investering for et fast overskud-for eksempel kunne $70 netto dig $150, og du kan investere, siger $700 ville få $1500, forudsat at du tog den rigtige beslutning.

denne rigtige beslutning er med hensyn til prisændringer på visse værdipapirer—aktier, ETF ‘ er, råvarer, valutaer osv. For eksempel ser du, at aktier i selskabet er værdiansat til $64, men du mener, at aktien er undervurderet og bør være værd $70. Således går du til en mægler og køber en one-touch—mulighed for $40-hvis du har ret, får du $100.

men vent, siger du, der er en meget stor sandsynlighed for, at enhver aktie, der sidder på $64, når $70 på et tidspunkt eller det andet ville det ikke gøre disse muligheder meget lukrative for investoren og meget dårlige for mægleren? Det er her udløbsdatoer træder i kraft.

hver gang du køber en one-touch-mulighed, har den en tidsbegrænsning—ved hjælp af virksomheden igen, ville deres aktier skulle gå fra $64 til $70, for eksempel inden for en uge for at du kan få $100 (hvilket efterlader dig med et net på $60), ellers ville du miste din investering.

første resultat: Vind Kristian

så hvis du valgte at købe one-touch-indstillingen for virksomheden, den første i måneden for nemheds skyld, ville prisen skulle nå $70 før den 7. I dette resultat er alt ret ligetil—målprisen blev nået inden for tidsrammen, så du får indsamle $100 for hver $40, du investerede—efter at have betalt nogle, normalt trivielle gebyrer, hvis du er hos en førende binær optionsmægler.

nogle mæglere giver dig dog mulighed for at redde aftalen tidligt, hvis det ser ud til, at det går dårligt for at minimere dine tab. Så aktierne i selskabet kan have taget et fald omkring 3. eller 4., hvilket får dig til at panikere og sælge for tidligt. Du ville have lidt et tab, men ikke så stort som du ville have, hvis du ventede til ugens afslutning, hvis aktiekursen ikke rebound. Dette ville naturligvis være et stort tab i dette første resultat, men fører os til det andet—tab.

vellykket One-touch option handel
eksempel på en vellykket One-touch option handel. Billede af Tradingvisning.

andet resultat: Lose Kurt

som altid, når du handler på aktiemarkedet, er der en chance for, at du har lavet et dårligt opkald. I dette scenario er datoerne og værdierne de samme med en vigtig forskel—selskabets aktier forblev under $70 i ugen, hvor din one-touch-mulighed var op.

dette ville betyde, at medmindre du trak tidligt ud med et mindre tab, ville du have mistet de $40, du investerede i optionen i begyndelsen af måneden.

den sidste ting at bemærke med dette resultat er, at nogle platforme tilbyder en slags trøstepræmie. Nogle gange giver de en lille procentdel af hele optionen til alle de investorer, der tabte på en bestemt mulighed. Denne praksis er dog ikke universel og er normalt en meget lille sum penge—måske kan du få noget som $5, hvis du investerede $40 og tabte.

udløbet mulighed
hvis en mulighed udløber, bliver den værdiløs. Derfor er de erhvervsdrivende tilbage med et tab svarende til den præmie, de betalte. Billede af Tradingvisning.

Binary Options One-Touch Strategies Karrus

at gøre noget som helst konsekvens i livet uden en spilplan har tendens til at være en dårlig ide.

dette gælder ved handel med aktier, fonde, råvarer og måske især binære optioner. Vi siger ‘især’, da—bortset fra at være fyldt med svig, som en nylig række retssager i Israel antyder—lande som Storbritannien har dem registreret under gambling snarere end investeringskommissionen på grund af nogle ret gyldige punkter om deres plads på aktiemarkedet.

på den anden side er Isle of Man, en Kroneafhængighed af Storbritannien., har binære optioner registreret som et færdighedsspil snarere end et hasardspil—hvilket antyder det meget sande faktum, at mens der er noget held involveret i disse muligheder, er de langt fra lig med bare at lægge mønter i en spilleautomat, indtil du løber tør for kontanter.

bekæmpelse af binær med binær kur

en af de vigtigste smarte ting, du kan gøre, når du handler binære optioner, er afdækning. Selv om det er rigtigt, at disse muligheder selv nogle gange bruges til at afdække risikoen for at holde en lang position, når man afdækker mod tab på en binær option, anbefales det normalt at gøre dette ved hjælp af en anden binær mulighed.

for eksempel kan du vælge en one-touch-indstilling og kombinere den med en høj/lav indstilling. I modsætning til med one-touch—muligheder forventer høj/lav kun, at du forudsiger prisbevægelsen uden at angive en målværdi-dette gør dem noget mindre risikable, men til gengæld tilbyder de også lavere belønninger.

samme bane-forskellige mål—2299>

så du lægger $40 og siger, at aktien vil nå $70 inden for 7 dage og forventer $100, og du lægger også $40 blot ved at sige, at prisen på denne aktie vil stige-denne mulighed har dog et udbytte på kun $70. hvis du havde ret på begge konti, ville du gå ud af din $80 investering med $170 i lommen.

hvis du kun fik den høje/lave mulighed, ville du have lavet $70 på en $80 investering. Selvom dette ville være et tab på $10, er det langt, langt bedre end et $60-tab, du ville have lidt, hvis du kun havde placeret en one-touch-mulighed. Risikoen med denne tilgang er, at hvis prisen falder i stedet for at stige, mister du hele $80 uden at vinde noget

at spille begge hold prisT

du kan også gå en anden vej rundt. Du kan få en one-touch-indstilling, der siger, at værdien vil stige til $70, og en høj/lav mulighed, der siger, at prisen vil falde. På denne måde mister du kun helt, hvis prisforlangende stiger, men til mindre end de nødvendige $70.

en anden ulempe ved denne strategi er, at du ikke kan få det fulde afkast, uanset hvad som om One-touch-optionsinvesteringen var en vinder, du bliver nødt til at forringe de $40, du lægger på den høje/lave fra gevinsterne.

disse dækker kun det grundlæggende princip om afdækning af binære optioner med binære optioner, og der er andre kombinationer, du kan anvende—og mere eksotiske muligheder, du kan bruge—men det grundlæggende princip forbliver det samme. I det væsentlige forsøger du at afbøde risiciene så meget som muligt ved at skabe flere resultater, hvor du i det mindste er en delvis vinder.

når det er sagt, skal du være opmærksom på, at der ikke er nogen måde at helt slippe af med risiciene, så du bør aldrig vove mere end du kan tabe, som en canadier, der tabte $65.000 over seks måneder—hverken er alle dage gode til at investere eller er alle mæglere skabt lige—for eksempel, mens der er flere gode binære optionsmæglere i USA, er der kun en fuldt reguleret af CFTC.

Predicting markedsbevægelser

muligvis en af de mest grundlæggende måder, du kan prøve og måle, hvilken retning markedsvindene blæser, er ved at se på bigshots af investering. For eksempel, hvis den berømte Michael Burry fra “Big Short” ser ud til at satse mod Cathie træs ARKK i et forsøg på at kortlægge, er det værd at se på situationen. Dette kan være en indikator for, at prisen vil falde og dermed en mulighed for en høj/lav eller one-touch binær mulighed, der forudsiger dette efterår.

han har dog ligesom enhver anden investor lavet nogle blunders gennem årene og kan ikke forventes at være altid rigtige—hvilket betyder, at selvom du vil bruge Burrys handlinger som indikator, bør du ikke stole udelukkende på dem.

en teknik, du absolut bør bruge, før du tager store investeringsbeslutninger, er teknisk analyse og dens to vigtige komponenter—moving average convergence/divergence (MACD) og relativ styrkeindeks (RSI).

i en nøddeskal sætter RSI aktier på en 0-100 skala med hensyn til, hvor meget det købes og sælges. En score over 70 kan indikere, at aktien overkøbes og skyldes et prisfald, mens den er under 30 indikerer, at en stigning i prisforlangende er i horisonten.

på den anden side forsøger MACD at finde ud af gennemsnitsprisen på en aktie i to forskellige perioder—den ene kortere og den anden længere. Hvis gennemsnitsprisen for den kortere, nyere periode er højere end den, der måler en længere tidsramme, viser højere tal, kan det indikere, at dens værdi vil stige. Hvis det er omvendt, indikerer det et kommende fald.

selvom ingen af disse metoder kan betragtes som krystalkugleniveau, er det bestemt meget bedre at tjekke dem ud på forhånd end at gå i blinde, og hvis både RSI og MACD ser ud til at foregribe den samme markedsbevægelse, kan de ofte være korrekte.

da de desuden er meget populære, kan de undertiden blive lidt af en selvopfyldende profeti på grund af det store antal mennesker, der handler pr.

Trend reversering indikation
MACD og RSI kan begge indikere, at en prislinje er ved at ændre retninger. Billede af Tradingvisning.

ved hjælp af en dobbelt no-Touch-indstilling kur

selvom du mener, at priserne på visse sikkerhed er stabile, kan du stadig tjene nogle penge hurtigt ud af det ved hjælp af en såkaldt dobbelt no-touch-indstilling. Når du anvender denne mulighed, vælger du—eller normalt i virkeligheden din mægler—en sikkerhed, en tidsramme og det prisklasse, den ikke skal forlade i den nævnte tidsramme.

hvis priserne forbliver stabile, får du uanset hvor mange penge der tilbydes til optionen. Hvis det forlader disse grænser – normalt kaldet barrierer-mister du din investering. Udbetalingen har tendens til at være bedre, jo længere priserne skal forblive inden for prisklassen.

så for eksempel kan du se en dobbelt no-touch mulighed, der tilbyder at betale dig $100 på en $40 investering, hvis USD forbliver mellem 6,45 og 6,51 Kinesisk yuan i to uger. Du ser på forslaget, se, at den nuværende sats er 6,48 Yuan for en Dollar, og beslutter, at det vil forblive stabilt.

hvis valutakursen forbliver inden for disse grænser i de to uger, fik du dig selv 100 dollars, hvis den forlader dem og kommer til, måske 6.55, mister du de 40, du investerede.

brug af en dobbelt One-Touch-mulighed

en dobbelt one-touch—mulighed er på den anden side mere eller mindre det perfekte modsatte af dobbelt no-touch-indstillingen-Du får pengene, hvis prisen bryder barrieren på begge sider og mister investeringen, hvis den forbliver inden for grænserne.

så for dette eksempel vil vi gå lidt ind i fortiden og se på den kinesiske tech—gigant Tencent-datoen er 02.11.2021, og aktiekursen er $97.14. På det tidspunkt har Tencent vokset i årevis, og den kinesiske tech—nedbrydning—som har været helt David til denne Goliat-er ikke sket endnu. Alligevel var det tydeligt, at virksomheden sandsynligvis enten skyrocket eller styrtede ned—men det var umuligt at være sikker på, hvilken af disse der ville ske.

Under disse omstændigheder kan du købe en dobbelt one-touch—mulighed, der angiver, at du vinder, hvis virksomheden enten går over $107 eller falder under $87 inden for 15 dage, og—ville du ikke vide det-lidt over to uger senere blev Tencents aktie værdiansat til omkring $85, så du kan tage tilbudt betaling.

i tilfælde af en sådan volatilitet er værdien af en dobbelt one-touch-indstilling over den almindelige one-touch-indstilling helt åbenlyst. Hvis du tog en regelmæssig mulighed her ved at satse på, at virksomheden ville fortsætte med at skyrocketing, ville du have mistet din investering.

imidlertid præsenterer en ulempe sig også som om du havde fået en one-touch—mulighed i håb om et fald, du ville sandsynligvis have tjent endnu flere penge-risikoen var større, så belønningen ville sandsynligvis afspejle det. Selvfølgelig kan du opnå et lignende resultat gennem short selling.

hvorfor handel med One-Touch-optioner til venstre

one-touch binære optioner har deres største fordel, idet de kan tilbyde utrolige afkast med 300-500% langt fra uhørt. En anden stor ting ved dem er, at du kan udnytte mere eller mindre alle markedsbevægelser, uanset om du handler aktier, fonde, valutaer.

det kan også bruges på opadgående tendenser som dollaren oplever, eller nedadgående som yuan eller AUD. Men en af de mest lokkende fordele ved binære filer for nogle er, at de giver dig mulighed for at satse på verdensmarkederne uden at have direkte adgang til dem eller have nok penge til dag handel regelmæssige optioner.

på den anden side kommer sådanne høje udbytter normalt kun med øgede risici, og ligesom med almindeligt spil vinder huset altid. Mæglere, der tilbyder disse muligheder har ofte langt bedre indsigt i markedet, eller nogle gange endda evnen til at manipulere tendenser nogensinde så lidt i deres favør.

i sidste ende afhænger du også af, hvilke muligheder mæglerne er villige til at tilbyde—de bedste er ofte ikke tilgængelige: hvis du kan se, at det er et sikkert spil, kan mægleren også.

fordele

 • potentielt stjernernes afkast
 • god til afdækning af lange positioner
 • god til afdækning af andre binære optioner

ulemper

 • meget høj risiko
 • Odds skæv til fordel for mægleren
 • høj risiko for svig

Hvad skal man huske på, når man handler med binære One-Touch-muligheder, der er

så bare for at cementere din viden om binære one-touch-muligheder, lad os se på endnu et eksempel. Activision snestorm er et firma, der har haft et meget godt løb indtil videre, og på trods af at det har mistet milliarder på skandaler, kan det prale af aktier, som mange eksperter anser for at være meget undervurderede.

så deres aktier står omkring $82 mod slutningen af August 2021. Når man ser på deres tidligere præstationer, er det helt synligt, at de er blevet hårdt ramt af skandalen og retssager og generelt er faldet i løbet af 2021

men også når man ser på deres tidligere præstationer, er det klart, at ATVI stadig er mere værd, end de var lige før de faldt i 2018, og at det er et firma med udholdenhed—generelt god præstation i løbet af sin levetid og evnen til at fortsætte med at trives på trods af problemer som fremhævet af ovennævnte nedbrud.

Activision snestorm lager
Activision snestorm lager (atvi) gendannelse efter styrtet i 2018. Billede af Tradingvisning.

et overblik, der er to måder, du kan gå om væddemål på bestanden. Du kan se på deres tidligere nedbrud og nuværende nedadgående tendens og forudse en Nedbør svarende til den fra slutningen af 2018.

på den anden side kan du være ombord med nogle eksperter, der mener, at Activision snestorms aktier er undervurderet, i hvilket tilfælde du vil finde en mulighed, der kræver vækst for at give afkast.

væddemål på aktiens undergang og stigning er begge gyldige muligheder her—nogle aktier er sådan og kan gå begge veje. Naturligvis er dette den type lager binære forhandlere bør undgå.

binære optioner er i sagens natur risikable og har høje udbetalinger—hvorfor ville du tilføje endnu et lag af risiko til din handel ved at satse på en aktie, der viser et stort potentiale til at gå i begge retninger? Som tommelfingerregel er det meget mere rentabelt på lang sigt at holde sig til aktiver, der er konsistente og velopdragne.

konklusion Krit

som vi har rigeligt set i hele denne artikel, one-touch binære optioner er fyldt med både fare og mulighed. De kan prale af nogle af de bedste afkast på markedet—med afkast på 300% eller mere, der normalt kun findes i kryptoverdenen med stigninger som den, Dogecoin oplevede i begyndelsen af 2021— men spilaspektet er svært at ignorere.

mens du altid skal være opmærksom, når du handler med aktier, holder denne tenent endnu mere sandt, når du beskæftiger dig med binære filer som one-touch-indstillingerne. Kom forberedt, overdriv det ikke, husk at oddsene er imod dig, og du kan bare ende på toppen, eller—som de kalder det i verden af binære muligheder—i pengene.

binære optioner One-Touch: Ofte Stillede Spørgsmål

 • Hvad er forskellen mellem binær Option og Digital Option?

  generelt er den eneste reelle forskel mellem en binær og digital mulighed navnet. Dette gælder især i tilfælde af one-touch—muligheder, da de begge giver dig mulighed for at samle fast vindende, hvis du korrekt forudsiger en aktiekurs—opad eller nedad-og med begge mister du hele din investering, hvis du tager fejl ved udløbstiden.

 • Hvad Kan Jeg Handle Ved Hjælp Af One-Touch Muligheder?

  generelt kan du handle alt, hvad der ellers kan handles på aktiemarkedet ved hjælp af one-touch—muligheder-forudsat at din mægler tilbyder den handel, du ønsker, når du ønsker det. Vær opmærksom på, at binær handel er fuldstændig forbudt i nogle lande.

 • Er One-Touch-Muligheder Sikre?

  One-touch muligheder er meget høj risiko, meget høj belønning handler. Bortset fra deres alt-eller-intet mentalitet, bedrageri er almindeligt mere end normalt blandt disse investeringer—eller gambles, afhængigt af hvilken regering du spørger.

begynd at handle binære optioner med en mægler

kontooplysninger

Min depositum

min handel størrelse

maks. afkast

varierer

95%

generelt

aktiver og instrumenter

lagre Indices, Forex, Commodities, Binary Options

Commodities, Crypto, Forex, Options, Indices, Stocks, CFDs, Binary Options

Payment methods

ACH (Bank Transfer), Paper Check, Debit Card, Wire Transfer (Telegraphic Transfer)

Visa, Bitcoin, Ethereum, Altcoin, Perfect Money

US traders?

bedømmelse

8/10
9/10 besøg BinaryCent på Binarycents hjemmeside

kontooplysninger

Min depositum

min handel størrelse

maks. afkast

95%

95%

General

Assets and instruments

Commodities, Crypto, Forex, Options, Indices, Stocks, CFDs, Binary Options

Forex, Stocks, Crypto, Commodities, ETFs, CFDs, Binary Options, Digital Options

Payment methods

Visa, Bitcoin, Ethereum, Altcoin, Perfect Money

AdvCash, Neteller, Perfect Money, Skrill, Visa / Mastercard, WebMoney WMZ

US traders?

bedømmelse

9/10 besøg BinaryCent på Binarycents hjemmeside
8/10 besøg BINARYCENT på Binarycents hjemmeside

kontooplysninger

Min depositum

min handel størrelse

maks. afkast

Varies

95%

95%

General

Assets and instruments

Stocks Indices, Forex, Commodities, Binary Options

Commodities, Crypto, Forex, Options, Indices, Stocks, CFDs, Binary Options

Forex, Stocks, Crypto, Commodities, ETFs, CFDs, Binary Options, Digital Options

Payment methods

ACH (Bank Transfer), Paper Check, Debit Card, Wire Transfer (Telegraphic Transfer)

Visa, Bitcoin, Ethereum, Altcoin, Perfect Money

AdvCash, Neteller, Perfect Money, Skrill, Visa / Mastercard, WebMoney WMZ

US traders?

bedømmelse
8/10 besøg Nadeks hjemmeside
9/10 besøg BinaryCent på Binarycents hjemmeside
8/10 besøg ik Option på Ik Option ‘ s hjemmeside

alle anmeldelser, forskning, nyheder og vurderinger af enhver art på Tokenisten udarbejdes ved hjælp af en streng redaktionel gennemgangsproces af vores redaktion. Hverken vores forfattere eller vores redaktører modtager direkte kompensation af nogen art for at offentliggøre oplysninger om tokenist.com. Vores firma, Tokenist Media LLC, understøttes af samfundet og kan modtage en lille provision, når du køber produkter eller tjenester via links på vores hjemmeside. Klik her for en komplet liste over vores partnere og en dybdegående forklaring på, hvordan vi får betalt.

om forfatteren

Tim Fries er medstifter af Tokenisten. Han har en B. Sc. i maskinteknik fra University of Michigan, og en MBA fra University of Chicago Booth School of Business. Tim fungerede som Senior Associate i investeringsteamet i Bairds amerikanske kapitalfondsafdeling og er også medstifter af Protective Technologies Capital, et investeringsselskab med speciale i sensing -, beskyttelses-og kontrolløsninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.