Articles and news

4 måder himlen vil være forskellig fra jorden

Del på Facebook  kvidre om dette på kvidre Pin på Pinterest

hvad er fire måder, hvorpå himlen vil være forskellig fra jorden?

enden på smerte, lidelse og død

hvad kunne være større i riget, sammenlignet med jorden, end den permanente ende på al lidelse, sorg, smerte og død? Det er Guds løfte fra hans ord, hvor han siger:” han vil tørre hver Tåre af deres øjne, og Døden skal ikke være mere, og der skal heller ikke være sorg eller græd eller smerte mere, for de tidligere ting er gået bort ” (Åbenbaringen 21: 4). Når vi ser på denne verden, er det alt, hvad vi ser! Vi er vant til det, hvis det er muligt. Men det vil være historie, når Guds Søn vises, og Riget kommer ned fra himlen som det nye Jerusalem (Åbenbaringen 21:2).

ikke mere synd

den gamle kirkesalme “der er en springvand fyldt med blod” har en stor linje i det fjerde vers, hvor der står “og frelst til synd ikke mere.”Bliver du ikke syg og træt af at være syg og træt af synd? Jeg hader det så meget og er så ivrig efter at se den dag, hvor synden ikke skal være mere, hvilket er en enorm forskel mellem himmel og jord i dag. I dag, masser af synd. I riget, “synd skal ikke være mere,” ligesom Jeremias skriver, “og ikke længere skal hver lære sin Næste og hver sin bror, siger, ‘Kend HERREN,’ for de skal alle kende mig, fra den mindste af dem til den største, erklærer Herren. For jeg vil tilgive deres Misgerning, og jeg vil ikke mere huske deres Synd “(Jerermiah 31: 34).

nyt få den daglige tro på nyhedshistorien i din FB messenger. Bare klik på den blå knap for at komme i gang

nye kroppe

jo ældre jeg bliver, jo mere ivrig bliver jeg for en ny krop. Min jordiske krop, som spilder væk lige nu, vil blive fornyet og vedvarende for aldrig at dø igen ved hans udseende eller ved min død. Der vil ikke være længere alder linjer (grine linjer eller hvad du kalder dem). Kosmetik-og makeupindustrien vil være væk, plastikkirurgerne bliver nødt til at finde noget andet at gøre, og de “seniorrabatter” forsvinder alle. Men at have en ny krop, der aldrig vil dø, er noget, der er meget forskelligt mellem himmel og jord.

evige strukturer

når det nye Jerusalem kommer ned fra himlen, vil der ikke være behov for en vedligeholdelsesarbejder. Alt i riget, der kommer ned fra himlen, vil aldrig slides, falme væk eller forringes. I dag kan vi se tilbage for mindre end et århundrede siden og se strukturer, der spilder væk og vender tilbage til jorden som støv. Forskellen er, at alt i denne verden går væk. Men Jesus og hans ord vil aldrig forgå (Matthæus 24:35), og heller ikke hans rige. Jordens ting vil være væk en dag, men disse ting i riget vil altid forblive.

konklusion

jeg håber, jeg kunne give dig håb for i dag, at denne verden går forbi, og vi går bare igennem. De, der har omvendt sig og vendt sig væk fra eller forladt deres synder og derefter stolet på Kristus, vil modtage evigt liv. Jesus siger: “jeg er opstandelsen og livet. Den, der tror på mig, selv om han dør, skal han dog leve, og enhver, der lever og tror på mig, skal aldrig dø. Tror du dette “(Joh 11: 25-26)? Lad mig spørge dig: tror du på dette?

Må Gud rigt velsigne dig,

genudgivet af Blog Post promotor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.